CORRELLOPS – Villalonga

Correllops enceta el debat de la MAT com a font d’especulació PDF

 

"Hivern Actiu"  es el títol del cicle dissenyat pels Correllops de Villalonga, una Associació cultural que fonamenta la seua activitat en els correfocs i que promou cultura arrelada a la tradició i el medi.

"L’alta tensió, l’aixeta de l’especulació" es el títol de la xerrada que demà a les 20h enceta el cicle a la Casa de la Cultura de Villalonga (La Safor)

La Plataforma Pels Pobles de La Safor, debatrà al voltant de les noves línies d’alta tensió a la comarca i la seua relació amb un módel econòmic i urbanistic.

Amb l’objectiu de donar una empenta a la cultura, organitzada i promoguda  des de la tradició, Correllops organitza un ampli i variat cicle d’activitats (punxa imatges per ampliar), que començarà demà amb una primera xerrada en la que participaràn membres de la plataforma saforenca que han estat capdavanters en la denúncia de les línies MAT a la comarca.

El debat segueix encara viu a les comarques centrals despres de l’anunci de diferents projectes nous per part d’Iberdrola al sud del País Valencià. El corredor MAT que circula des de Castelló de la Ribera fins La Valldigna, ha possibilitat tot un entarinyat de xarxes elèctriques en una  comarca saturada de ciment i asfalt, que viu ara la pitjor crisis del sector primari.

Correllops-VilallongaFòrum Unitari Contra l’Alta tensió

 [@more@]
 "L’Alta tensió , l’aixeta de l’especulació"
Associació cultural que fonamenta la seua activitat en els correfocs i que a partir d’ací desenvolupa una sèrie d’activitats diverses.Una empenta a la cultura, organitzada i promoguda per les mateixes persones que van a consumir-la, es a dir la cultura popular, que arranca de la tradició però que te intenció de fer-la avançar. Contactes a : correllops@hotmail.com telf. 605840543

Publicat per

valldigna

>>> ENS TRASLLADEM a les 00:00h de l\'1 de gener de 2009, aquest bloc deixarà d\'actualitzar-se, la nova adreça bloc.cat passa a ser **** valldigna.bloc.cat > WWW.VALLDIGNA.CAT ________________ punxeu a les categories per accedir-hi a l\'arxiu de ValldignaDigital

Un pensament quant a “CORRELLOPS – Villalonga”

Els comentaris estan tancats.