Demanem més llum

Publicat per

valldigna

>>> ENS TRASLLADEM a les 00:00h de l\'1 de gener de 2009, aquest bloc deixarà d\'actualitzar-se, la nova adreça bloc.cat passa a ser **** valldigna.bloc.cat > WWW.VALLDIGNA.CAT ________________ punxeu a les categories per accedir-hi a l\'arxiu de ValldignaDigital

Un pensament quant a “Demanem més llum”

  1. El portavoz adjunto del Grup Parlamentari Compromís, Enric Morera, planteó una pregunta en la Mesa de Les Corts Valencianes en la que se refería al desmantelamiento de la línea vieja de alta tensión que atraviesa parte de la comarca de la Safor, en concreto, la Valldigna, Xeraco, Xeresa y parte de Gandia.
    Morera pregunta en Les Corts sobre la línea de alta tensión

    “Esta línea hace más de un año que está inutilizada y la empresa sólo ha retirado parcialmente la línea en Tavernes. ¿Piensa el Consell Valencià exigir a la empresa el desmantelamiento de todo el entramado viejo?”, remarcó el portavoz adjunto del Grup Parlamentari Compromís.

    http://www.lasprovincias.es/valencia/20081227/safor/morera-pregunta-corts-sobre-20081227.html

Els comentaris estan tancats.