Cinema, poesia i ruta de l’aigua

Ara fa un any Valldigna som i serem, engegava tres projectes que amb el patrocini de l’Ajuntament de Benifairó, ompliren de cultura i debat la 4ta edició del Festivern que es va celebrar a La Valldigna, tres projectes que continuen vius a la xarxa: Cinema de la Terra, Poesia de proximitat, i La Ruta de l’aigua de La Valldigna, i que el passat juny culminaren amb la Trobada de Mitjans digitals en Català, que celebrava els dos anys a la xarxa del projecte. [@more@]WWW.VALLDIGNA.CAT

Publicat per

valldigna

>>> ENS TRASLLADEM a les 00:00h de l\'1 de gener de 2009, aquest bloc deixarà d\'actualitzar-se, la nova adreça bloc.cat passa a ser **** valldigna.bloc.cat > WWW.VALLDIGNA.CAT ________________ punxeu a les categories per accedir-hi a l\'arxiu de ValldignaDigital