El debut literari de Xavi SarriàEl cantant d’Obrint Pas publica ‘Històries del Paradís’ (Bromera)  [@more@]

Xavi Sarrià, el carismàtic capitost del grup Obrint Pas ha escrit el seu primer llibre. ‘Històries del paradís‘ (Ed. Bromera). En aquesta entrevista en vídeo Sarrià explica la necessitat que tenia d’aprofundir més en les històries, cosa que amb les cançons no és fàcil. Exactament, són vint-i-dos contes curts, o vint-i-dues històries, basades en la vida real. Podeu sentir com sona el llibre perquè l’autor mateix en llegeix la primera pàgina. [+ article] 
+ Web d’Obrint Pas.Publicat per

valldigna

>>> ENS TRASLLADEM
a les 00:00h de l\’1 de gener de 2009, aquest bloc deixarà d\’actualitzar-se, la nova adreça bloc.cat passa a ser
**** valldigna.bloc.cat
> WWW.VALLDIGNA.CAT
________________
punxeu a les categories per accedir-hi a l\’arxiu de ValldignaDigital